lauantai 17. joulukuuta 2016

Kuulumisia ja joulun toivotukset!

Heippa!

Pitkä blogitauko keskeytyy ainakin toviksi. Viimein mulla on aikaa ja energiaa tulla taas kirjoittelemaan. Vauvavuosi on ollut rankka mutta ehkä nyt alkaa pahin aika olla takana.

Koetan hiljalleen alkaa taas kirjottamaan edes pari kertaa kuukaudessa, koska tämä auttaa itseä selvittämään ajatuksia. Muitten blogeja en ole vielä jaksanut syventyä lukemaan, kun kovin vaikea yrittää keskittyä lukemiseen/kirjoittamiseen/ajatteluun :D

Jouluna ei juuri ehditä olla kotona vaan se menee muilla vieraillessa. Aattona käydään vanhempieni luona mihin tulee siskoni, hänen ulkomaalainen poikaystävä ja poikaystävän sisko ja äiti :D voi olla vähän jännää, kun emme mieheni kanssa osaa kieliä (espanja/englanti), joita tarvittaisiin heidän kanssaan kommunikointiin. Jospa kaikki ihastelevat vaan pojua niin ei tartte sen ihmeemmin keskustella. Joulupäivänä matkaamme miehen äidin luokse ja olemme siellä yötä. Samalla reissulla käydään myös miehen isovanhempien luona kyläilemäSsä. Siinä se joulu vierähtää.

Ajattelimme nyt maanantaina paistaa jo pienen (pakaste)kinkkumme ja syödä viikolla jouluruuat kotona niin ei jää väliin. Pipareita leivoin tällä viikolla, kun meillä kävi kotiaputyöntekijä muutaman tunnin auttamassa. Kokeilin muutamaksi viikoksi ottaa kaupungilta aputyöntekijän pariksi tunniksi/vk, jos siitä olisi ollut apua omaan jaksamiseen. Paljoa ei apua ollut joten hän käy nyt maanantaina viimeisen kerran enkä enää joulun jälkeen apua huoli :) miehellä onneksi tammikuussa 2vk isyyslomaa, ettei sinne ole pitkä aika.

Tabletilla en osannut lisätä blogiin kuvia. Täytyy perehtyä kuinka se onnistuu, kun aiemmin kirjoitellut kannettavalla. Sitä ei vaan ehdi/jaksa kaivaa enää esille, kun poju käy repimässä johdot ja koko koneen lattialle ;)

Nähdään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti