maanantai 25. tammikuuta 2016

Vauvan syntymä!

Heippa!

Tulin tänne pikaisesti ilmoittamaan, että olemme saaneet perheeseemme uuden jäsenen: viikko sitten maanantai-illalla meildän vauva syntyi! <3 Ei mennyt ihan lyhyen kaavan mukaan tuo operaatio ja kirjoitan siitä enemmän paremmalla ajalla. Lapsi voi hyvin, mutta äippä on nyt erittäin väsynyt ja toipilas. Tuntuu, että aika loppuu kesken, kun täytyy niin paljon opetella uutta ja keskittyä omaan jaksamiseen. Synnytys ja sairaala-aika oli kokemuksena mulle erittäin haastava ja vaikea. Vaatii sulattelua ja asian jäsentelyä mielessäni. Imetyksen kanssa ollut myös vähän hankaluuksia ja tällä hetkellä en voi sanoa nauttivani siitä. Vauva-arki alkanut muuten ihan hyvin, mies ottanut päävastuun hoitamisesta.

Olen kiitollinen miehelleni siitä, miten hän oli tukena sairaalassa ja saimme olla perhehuoneessa hoidossa. Hänestä paljastui heti loistava isä ja on niin hyvin huolehtinut vauvasta <3

6 kommenttia:

  1. Paljon onnea pienestä nyytistä, toipumista ja jaksamista vauva-arkeen :)

    VastaaPoista
  2. Onnea! Parane pian ja tsemppiä vauva-arkeen!

    VastaaPoista
  3. Onnea pienestä <3 terveisin marraskuussa äidiksi tullut. :)

    Lapsekkaana.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tutustun blogiisi, kun on aikaa paremmin :) Tsemppiä ja onnea sinullekin vauvan kanssa <3

      Poista
  4. Onnea nyytistä! Minun omani on jo 10 kuukautta vanha! Toivottavasti pääset pian kirjoittamaan kuulumisiasi.

    VastaaPoista
  5. Kiitos! Teillä on jo ilmeisesti pahin vauva-aika jo takana? Kuulumisia tulossa tällä viikolla, kun vaan ehdin kirjoittamaan. Poika vaatii sen verran huomiota, ettei ole juuri ehtinyt päivisin vauvan hoidon ohella muuta tekemään :)

    VastaaPoista