sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kuvia rakenneultrasta rv 20+4

Tässä viimein muutama kuva rakenneultrasta. Kuvat eivät laadultaan ole kovin tarkkoja ja tai hyviä, kun meille annetuissa ei mitään mestariotoksia ollut. Yhtään koko vartalokuvaa emme saaneet vaan pelkästään näitä kasvo- ja pääkuvia. Oishan se ollut kiva joku varvaskuvakin saada, mutta hyvä että että jotain saatiin muistoksi. Kuulemma jossain paikoissa ei ole annettu vanhemmille ultrakuvia mukaan ollenkaan!

Tässä ns. normiultrakuvassa sikiö näyttää muuten ihan normaalilta, mutta miehen kanssa naurettiin että sillä on possunkärsä :D Tuo ylähuuli jotenkin niin hassussa asennossa, että näyttää yhtä ulkonevalta kuin nenä!


Nämä naamakuvat sitten otettu sillä 4D-tekniikalla. Ei kovin edustavia otoksia tai sitten on vauva perinyt ulkonäkönsä isukiltaan ;) Mut jospa sieltä ihan normaalin ja tavallisen näköinen vauva olisi tulossa. Huonoimmat kuvat jätin julkaisematta, kun niissä vauvelimme näyttää hieman enempi "apinalta" ja epämuodostuneelta muhkuranaamalta. Rakenneultra oli meillä siis raskausviikolla 20+4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti