maanantai 7. syyskuuta 2015

Vauvalle toppapussi ja vähän muutakin kirppikseltä

Kirppiksellä tuli jälleen kerran käytyä ja olin pari kertaa jo aiemmin katsonut eräässä pöydässä tummansinistä toppapussia. Mies oli aiemmin mukana ja kielsi ostamasta, mutta niin vain se jäi mieleen kummittelemaan ja menin kiertelemään tällä kertaa ilman miestä ;) Onneksi tuo toppapussi oli vielä jäljellä niin ei jäänyt harmittamaan, jos se olisi ehtinyt mennä. Meille siis syntyy talvivauva luultavasti tammikuun lopulla ja äitiyspakkauksen talvivaatteet ovat pienelle varmasti vielä hurjan isoja. Siksi ajattelin hommata hänelle haalarin tai toppapussin, jotta tarkenee edes pikkuiden sairaalasta kuljettaa kotiin. Pitää pistä piiloon mieheltä tuo vielä ja kaivaa esille sitten syksymmällä niin varmaan jo sitten hyväksyy tuon mun ostoksen ;)

Toppapussi on H&M Baby-mallistoa, koko 50-56cm eli varmasti juuri sopiva vastasyntyneelle ja menee varmaan muutenkin ekan talven ajan. Maksoi 3€, mikä ei mun mielestä ole paha hinta käytetystä ja ihan hyväkuntoisesta tuotteesta. Tuossa on pienet käsitumput samassa ja irrotettavahuppu. Sopii niin tytölle kuin pojallekin. Ajattelin tuon pesussa pyöräyttää jossain vaiheessa, kun pinta on vähän sellainen matta, että kerää nukkaa ja likaa aika helposti. Turvavyölle tuossa on jalkovälissä reikä, kaipa se reikä käy kaikenmallisiin turvakaukaloihin/vöihin. Niihin ei olla vielä perehdytty lainkaan.

Sitten ostin noita ihania pikkuruisia sukkia! Maksoivat 10snt kpl ja ovat ihan hyväkuntoisia, ettei ole pahasti pesunukkaa. Pöydässä olisi ollut ihania pienen tyttövauvan sukkia, mutta vaaleanpunaisen värin takia ostin nyt vain noita neutraaleja valkoisia sekä yhden pandakuvioiset. Kolmet valkeat sukat ovat kai ihan vastasyntyneelle, sillä ovat niin älyttömän pikkuruiset. Oisko kokoa 10-12 vai mikä lie pienin koko edes. Pandasukat myyjän mukaan kokoa 13-15.



Lisäksi ostin vielä muutaman aluslakanan vauvan pinnasänkyyn. Beige, sininen ja pitsireunalla oleva turkoosi. Lakanat olivat pöydässä -50%, joten niille ei jäänyt yhteensä hintaa kuin 0,85€!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti