maanantai 31. elokuuta 2015

Lisää vauvan vaatehankintoja kaupasta ja netistä

Lomalla päätin tutustua netin vauvan vaatevalikoimiin. Kävin niin H&M, Kappahlin kuin Lindexin jne. sivut läpi ja vertailin hintoja. Oli paljon nättejä ja kivoja vaatteita, mutta aika vähän neutraaleja värejä. Tarjouksessa ei ollut mitään kivoja tai olivat vaan kesätavaraa eivätkä mielestäni riittävän edullisia niin ei tullut noilta sivuilta mitään tilattua. Yksittäisille vaatekappaleille tulee kyllä paljon hintaa, jos ostaa kaiken uutena ja siinä syy, miksi olen päättänyt ostaa kaiken mahdollisen joko käytettynä tai tarjouksesta. Ulkonäöllä ei ole niin väliä ja ei se pikkuinen itse vaatteidensa kuoseista tai väreistä kuitenkaan välita :D Ymmärrän kyllä, jos jotkut ostavat vain tietyn näköisiä ja merkkisiä vaatteita vauvoilleen ja lapsilleen. Toisilla on toki varaa ostaa 20€ bodyjä, mutta meillä ne rahat laitetaan ennemmin säästöön. Me ei myöskään olla merkkiuskollisia vaan katson ennemmin hinta-laatusuhdetta ulkonäön kustannuksella. Käytetyissä vaatteissa ei yhtään nuo kalliimmat merkit ole näyttäneet laadukkaammilta vaan ihmettelen suuresti, miten jotkut raaskivat ostaa pesunukkaisen tai haalistuneen "merkkivaatteen" (pop/nameit jne.) vaikka 8€:lla kirppikseltä, jos ns. merkittömän/halpismerkin uudenveroisen/hyväkuntoisen saa vaikka eurolla.

Edullisimpiin vauvan vaatteisiin törmäsin http://vauvanvaate.fi/ sivustolla ja sieltä erityisesti tarjoukset ja poistotuotteet kohdasta löytyi mm. bodyjä alle kolmella eurolla :) Tilasin sieltä kaksi kietaisubodya ja yhden tavallisen. Lisäksi otin vielä yhdet potkuhousut. Plussaa tuolla valmistajalla eli Marlonilla on, että tuotteet ovat kotimaisia ja nettitilauksista ei mene edes postikuluja!


Nämä tuotteet ovat siis kakkoslaatua ja taitavat olla kaikki kokoa 60cm. Mitään näkyviä tai kunnon virheitä kakkoslaadun syyksi en huomannut. Sinivalkoisessa norsubodyssa ilmeisesti pieni melkein huomaamaton sininen painoväritahra syynä. Kietaisubodyista toinen vaikuttaa isommalta kuin toinen ja ehkä neppari on sattunut hieman reunempaan kuin normaalisti, ne varmaan syynä kakkoslaatuun.

Kävin lomalla myös kiertelemässä ihan kivijalkamyymälöitä ja katselemassa lisää vauvan vaatteita alesta. En löytänyt tällä kertaa muuta kuin yhden bodyn Tokmannilta. Myös tämä Kuutti-body on kotimainen ja maksoi 3€. Ostin sen koossa 62cm, koska pienempiä ei ollut ja isommat on varmasti vielä pitkään ihan liian isoja. Ja kun ei vieläkään sukupuolta ole tiedossa niin edelleen tällaisella neutraalilla värimaailmalla mennään.

Huomasin vain jälkikäteen Kelan sivuilta äitiyspakkauksen kuvia katsoessani, että tämän vuoden 2015 äitiyspakkauksessa sattuu olemaan täsmälleen samanlaiset kuutti-potkuhousut ja vielä samassa koossa kuin mitkä minä satuin ostamaan! Hitsi! Noh, jospa niille tulisi molemmille käyttöä, kun tuon äitiyspakkauksenkin olen ajatellut ottaa. Onneksi kuosi on ihan kiva ja sopii sekä tytölle että pojalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti