torstai 27. elokuuta 2015

Lomat lusittu ja paluu työarkeen

Pahoittelut hiljaiselosta mutta olimme kolme viikkoa lomlla ja päätin pitää vähän netitöntä/tietokoneetonta aikaa silloin :) Muutenkin kirjoitan tätä blogia vain, kun saan rauhassa keskittyä eikä mies ole vieressä hääräämässä.

Loma meni ihan mukavasti. Olo oli suht hyvä vaikka vieläkään mun kohdalla ei kyllä ole tietoakaan "energisestä keskiraskaudesta". Välillä voi melkein unohtaa olevansa raskaana, kun ei ole pahaa oloa tai kipuja. Masua kyllä jomottaa/kivistää usein iltaisin, jos on tullut käytyä lenkillä tai ollut rankempi päivä. Aamuisin maha voi myös olla vähän kipeä ehkä siksi, että on osittain nukkunut sen päällä.

Loman aikana kolmessa viikossa mun masu ilmestyi nyt pysyvästi esiin. Lyön vetoa, että vähän vaikutusta oli, kun kävimme pari päivää reissussa Tuuri-Seinäjoki-Vaasa-sektorilla ja tuli syötyä kahdesti päivässä seisovassa pöydässä. Minähän en osaa yhtään rajoittaa vaan syön niin paljon kuin vaan jaksan ;) Paino nousi tuon reissun aikana noin 2kg eli pituuteeni nähden valtavasti :D Paino onkin nyt alkanut iltaisin liikkumaan 48kg hujakoilla ja aamuisin n.46,8kg. Tänään menossa nyt rv 18+3.

Mun tietokone tai tämä sivusto ei jostain syystä tänään halua lisätä blogiin kuvia niin valitettavasti en voi niitä nyt laittaa. Oli tarkoitus pistää tähän muutama masukuva, mutta jospa sitten ensi kerralla onnistuisi.

Loman aikana hankittiin myös uusi auto (Peugeot 2008) ja nyt on sellainen kulkupeli, johon mahtuu vaunut takakonttiin ja turvaistuimen kiinnityskin onnistuu isofixillä, ettei tarvitse vöillä laittaa. Olen aatellut telakallisen isofix-kiinnitteisen turvaistuimen hommata jossakin vaiheessa, mutta sen aika ei ole vielä. Ensimmäiset kaksi viikkoa lomasta meni noita eri autoja katellessa ja koeajaessa eikä tuntunut kauheasti lomalle. Viimeisellä viikolla käytiin tuo reissu pohjanmaalle heittämässä ja silloin olisi toivonut loman vielä jatkuvan pidempäänkin. Säät suosivat lomaani taas kerran ja onnistuttiin tänäkin vuonna valkkaamaan juuri oikeat lomaviikot kelien puolesta :) Seuraavaa lomaa joutuukin nyt odottamaan n. 4kk, jolloin pääsen juuri ennen joulua mammalomalle, mikäli kaikki nyt menee niin kuin pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti